SANCTUM

YOGA &

PILATES


SANCTUM

Zelfstandignaamwoord
[sæŋk.təm]; Een heilige ruimte waar men ononderbroken self-care, mindfulness en innerlijk luisteren kan beoefenen.

Door een rustige yoga asana beoefening en een begeleide meditatie kan je diep de gewaarwordingen van het lichaam voelen,  aarden doormiddel van breathwork en helderheid van geest herwinnen. Wat soms ook nodig is in ons drukke (moderne) leven.

De ruimte biedt een volledige beleving van Wellness en men kan ervoor kiezen om de sessie af te sluiten met een bezoek aan de Spa. Dit zal uiteindelijk het lichaam versterken en het vertrouwen in jouw innerlijke stem/intuïtie herstellen.

Om ten volle te profiteren van de voordelen van Sanctum Yoga, raden we aan om van onze lessen een gestructureerde gewoonte te maken. Regelmatigheid en doorzettingsvermogen zijn de sleutel bij het creëren van gezonde gewoontes en veranderingen.

Tijdens deze lessen richten we ons op intentionele ademhaling, meditatie en zachte flow, met geen gericht doel maar om te ontspannen en het zenuwstelsel te reguleren.
OVER VIKA:
Onze enthousiaste en ervaren yogadocent Vika beoefent zelf al ruim tien jaar yoga. Sinds 2018 geeft ze les en is een gecertificeerde 500 Hatha Yoga YTT & 100 YTT Prenatal Yoga Docent.

OVER DIANA:
Diana studeerde sport en geneeskunde aan de Litouwse Sportuniversiteit in Kaunus. Met een opleiding fysiotherapie en een afgeronde opleiding tot ademhalingsmeditatiefacilitator gebruikt zij haar kennis om lichaam en geest in balans te brengen.


SESSIES PER UUR


Pilates elke dinsdag van 19.00 - 20.00
Yoga elke donderdag van 19.00 - 20.00
Voor alle niveaus - Alle lessen worden in het Engels gegeven.

Proefles | € 18,-   
Stempelkaart 5 sessies | € 80,-   
Stempelkaart 10 sessies | € 150,-


Alle sessies moeten vooraf gereserveerd worden i.v.m. de beschikbaarheid.
Proefles boeken? Neem contact met Vika op:

vika@haashustinx.nl
+31 686 246 133