SPAVanaf € 29,50   


Sanctum Spa is gehuisvest op het Vrijthof in het moderne uitbouw van Maison Haas Hustinx en beschikt over een sauna, hammam, zwembad en belevenisdouches. Om u een rustige en exclusieve ervaring te bieden, is onze spa beperkt tot een maximum van 6 personen per keer en is de entree voor kinderen onder de 14 jaar helaas niet toegestaan. Wij raden u aan ruim van te voren te reserveren om zeker te zijn van beschikbaarheid.

Badkleding is optioneel in Sanctum Spa.


SPA TOEGANG 1 PERSOON
2 uur
€ 29,50,- (€ 25,- voor hotelgasten)


SPA TOEGANG PRIVÉ
2 uur, max 6 personen
€ 177,- (€ 120,- voor hotelgasten)


BADJASSEN EN SLIPPERS
€ 12,50 (inbegrepen voor hotelgasten)


Hotelgasten betalen 25,- EUR per persoon voor het gehele verblijf ongeacht het aantal nachten. Wanneer u een behandeling reserveert dan ontvangt u de spa toegang cadeau.


THERMISCHE CYCLUS


U kunt de helende krachten van thermische cycli ervaren om uw
poriën te openen, je lichaam te reinigen van opgehoopte gifstoffen, en je lichaam's zelf-genezende
mechanismen.

I. OPPERVLAKTEREINIGING
Douche voor een oppervlakkige reiniging van de restanten van de wereld.

II. WARMTE
Stel uw lichaam gedurende 5-15 minuten bloot aan intense hitte in de hammam of sauna. Sluit uw ogen en geef u over. Dit is een gelegenheid om in een meditatieve toestand te duiken. U zult zich koortsachtig warm voelen en beginnen te zweten, uw poriën dialogeren en de ongewenste gifstoffen afvoeren.

III. KOUD SCHOK
Stap 10-60 seconden onder de koude douche, begin met water op je voeten, dan je benen, tot je hele lichaam onder de douche staat. De snelle overgang van warm naar koud sluit je poriën, stimuleert de bloedsomloop, en maakt adrenaline vrij.

IV. BALANS
Ga het zwembad in van 28 graden, om langzaam weer op temperatuur te komen. Laat al uw spieren los en gebruik het drijfvermogen van het water om te drijven, waarbij u de zwaartekracht vergeet.

V. HERSTEL
Ontspan in de meditatie- en ontspanningsruimte boven onder het glazen dakraam. Tijdens uw laatste cyclus kunt u deze ruimte gebruiken om u voor te bereiden op de overgang uit de cocon en weer de wereld in.

Herhaal deze cyclus 3 keer voor een optimaal resultaat om je rustig en energiek te voelen. En vergeet niet om gehydrateerd te blijven!Wilt u een toegewijde kuurgast worden? Bekijk onze plannen voor speciale prijzen. Ontdek onze gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen.


Als u op zoek bent naar een ontspannende retraite met uw partner, vrienden of familie dan kunt u ons privé-spa arrangement boeken. Met deze boeking, krijgt u privé toegang tot ons zwembad, Finse sauna en hammam stoomruimte op niveau -2 voor 2 uur. Dit arrangement is beschikbaar voor maximaal 6 personen per sessie.