GEZICHT


Gezichtsbehandelingen bij Sanctum Spa laten uw huid gereinigd, geëxfolieerd en getonifieerd achter. Onze specialisten adviseren de ideale behandeling voor uw specifieke huidtype.

Een kalmerende inademing van wierook helpt u de stress van de dag los te laten en uw aandacht naar binnen te richten wanneer uw behandeling begint. Een hoofdhuidmassage verlicht spierspanning en bereidt u voor op uw gezichtsbehandeling.

Met zorgvuldig geselecteerde producten en een traditionele aromatherapie drukpuntmassage beginnen spanning en congestie los te laten. Daarna wordt een verzorgend gezichtsmasker aangebracht en ondertussen worden je armen en handen gemasseerd.

Tot slot wordt je huid behandeld met een beschermende en hydraterende moisturizer, wat resulteert in een heldere, stralende teint en een ontspannen gemoedstoestand.

HUIDSPECIFIEKE GEZICHTSBEHANDELING


25 min | € 42,50    

45 min | € 75,-   
60 min | € 90,-   
90 min | € 132,50AQUA ICE SPOON FACIAL


25 min | € 42,50

Hotelgasten krijgen toegang tot de spa cadeau bij het boeken van een behandeling.


HYDRATEREN
Voor de droge of oudere huid. De ultieme behandeling voor diepe hydratatie en een stralende huid, gebruik makend van de HydraBrush Massage die de vitamines van Moringa-olie diep in de huid transporteert. Deze gezichtsbehandeling is ontworpen om de huid te verstevigen en gehydrateerd te houden door gebruik te maken van hyaluronfragmenten, stoffen die in de huid worden geproduceerd en opgeslagen om vocht vast te houden.


ZUIVEREN
Voor een vette huid. Intensieve behandeling met zuiverende en revitaliserende werkingen die de poriën verkleinen en acne voorkomen. Witte en groene klei worden gebruikt om overtollig talg te absorberen, gecombineerd met Garcinia Mangostana, dat antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.


REMEDIE
Voor gevoelige huid. Deze behandeling biedt onmiddellijke verlichting en herstel van de tere en overgevoelige huid met behulp van rijke extracten van Marvel-of-Peru, Mexicaanse hysop en Marula-olie. De huid wordt dan grondig gevoed en beschermd met behulp van een prebioticum van natuurlijke suikers dat de goede bacteriën van de huid versterkt voor een optimale verdediging. De behandeling is geurloos, ideaal voor alle huidtypes en geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.


Als u een toegewijde Sanctum Spa Maastricht bezoeker wilt worden, bekijk dan onze abonnementen voor betere prijzen.