BREATHWORKVanaf € 175,-  
Breathwork is een praktijk die zich richt op bewuste manipulatie van de ademhaling om verschillende fysieke, mentale en emotionele resultaten te bereiken. Het is een eeuwenoude techniek die al eeuwenlang door culturen over de hele wereld wordt omarmd en nu hernieuwde aandacht krijgt vanwege het potentieel om welzijn en persoonlijke groei te bevorderen.

Onze breathwork-sessies en -programma's zijn ontworpen om je door dit transformerende proces te leiden en je te voorzien van de tools en ondersteuning die je nodig hebt om de ongelooflijke kracht van je ademhaling te benutten.


RUST & HERSTEL
1 uur | € 175,-


MEESLEPENDE REIS

2 uur | € 300,-

TRANSFORMATIEF 3 MAANDEN PROGRAMMA

breathwork, lichaamswerk, ijsbad en coaching
3 maanden | € 1600,-
Leer meer over onze breathwork-sessies. 

Hieronder staan gedetailleerde beschrijvingen van de bovenstaande behandelingen.


RUST & HERSTEL

Introductie in breathwork & lichaamswerk


Betreed een rijk van sereniteit met deze introductiesessie. In slechts één uur zullen we je begeleiden door een selectie krachtige ademhalingstechnieken die zijn ontworpen om stress op te lossen, je zenuwstelsel te kalmeren en een broodnodige reset te bieden. Deze sessie gaat niet alleen over ontspanning; het gaat erom innerlijke rust en vrede aan te boren die je een opgeladen gevoel geeft en klaar maakt om de wereld aan te kunnen. Als je verlangt naar een moment van rust en zelfzorg, is dit jouw oase.


MEESLEPENDE REIS
Dompel jezelf volledig onder in breathwork & lichaamswerk


Laat je onderdompelen in een reis van twee uur vol diepe ontspanning, adembewustzijn en zelfontdekking. Ga op een transformerende ervaring die ademwerk, lichaamswerk en coaching combineert, allemaal gericht op het verdiepen van je verbinding met je lichaam, geest en brein. Door een beoordeling van je ademhaling en het toepassen van geavanceerde technieken zul je lagen van stress ontrafelen, ruimte in je hoofd creëren en mentale helderheid krijgen. Dit is voor de zoekers, degenen die verlangen naar een voller, levendiger bestaan en klaar zijn om hun ware potentieel te omarmen.


EEN NIEUWE JIJ
Transformatief breathwork programma

Verhef je leven naar ongekende hoogten via dit uitgebreide 3-maanden programma. Dit is niet zomaar een coachingsprogramma; het is een reis van zelftransformatie, zelfregulatie en empowerment. Door de kracht van ademwerk te integreren met gepersonaliseerde coaching en aanvullende tools zoals ijsbaden, yoga en dankbaarheidspraktijken, ga je op een holistisch pad naar duurzaam welzijn en vreugde. Laat beperkingen los, omarm je ware essentie en stap in een leven dat wordt gekenmerkt door flow, geluk en grenzeloze energie. Als je klaar bent om los te breken van het gewone en het buitengewone in jezelf los te laten, is dit jouw toegangspoort.

Bekijk onze behandelingen voor een complete verwenervaring op het Vrijthof in Maastricht.