ARRANGEMENT


Met de exclusieve pakketten van Sanctum Spa ervaar je het volledige spectrum van ontspanning. Kies de bundel van je voorkeur met een selectie gezichtsbehandelingen, massages en toegang tot de spa. Deze pakketten kunnen het ideale cadeau zijn voor jezelf of voor een geliefde.
Meer informatie over onze pakketten.

Hieronder staan gedetailleerde beschrijvingen van de beschikbare bundels.


SUMMER READY
1h 25m | € 52,-


[1x] 25 min Aqua Ice Spoon Facial
[1x] 1 hrs Spa Access

Het perfecte pakket voor een stralende huid. Een spa-bezoek opent de poriën en reinigt je lichaam. De aqua ice spoon facial vermindert wallen zichtbaar en verstevigt de huid. Een onverslaanbare combinatie.


PEACE OF MIND
1h 25m | € 52,-


[1x] 25 min Relaxation Massage
[1x] 1 hrs Spa Access

Ervaar de helende krachten van thermale cycli om je poriën te openen en je lichaam te reinigen. In combinatie met een ontspannende massage ben je weer de beste versie van jezelf.


THE ULTIMATE RELAXATION
1h 50m | € 80,-

[1x] 25 min Express Facial Treatment
[1x] 25 min Relaxation Massage
[1x] 1 hrs spa access

Dit is je favoriete pakket voor een volledige verwenervaring. De combinatie van gezichtsbehandeling, massage en toegang tot de spa zorgt ervoor dat je huid gereinigd en getonifieerd is en je geest kalm en uitgerust.


QUALITY TIME
1h 25m | € 90,- 


[2x] 25 min Relaxation Massage
[2x] 1 hrs Spa Access

Op zoek naar een manier om wat quality time door te brengen met je partner of vriend(in)? Ga naar huis op wolken na een heerlijke tijd in de spa en ontspannende massages. Als je de massages tegelijkertijd wilt boeken, neem dan contact met ons op om een duobehandeling te plannen.