Mark

THERMISCHE CYCLUS


Geniet van de kracht van de thermische cyclus om het zelfgenezend vermogen van uw lichaam te stimuleren.

Laat de warmte in de sauna of hammam uw lichaam binnendringen, uw poriën openen en reinigen van opgehoopte gifstoffen.

Verfris u onder de koude douches van het zwembad om de bloedsomloop van het lichaam te stimuleren en dobber vervolgens in het bewegende water van het zwembad om de natuurlijke temperatuur van uw lichaam aan te passen.

Herstel geest en lichaam in de ontspanningsruimtes en bereid u voor op de overgang uit de cocon terug de wereld in.


LEES MEER

VRIJTHOF SANCTUARY


Gehuisvest in een modern bijgebouw van Maison Haas Hustinx.


Een rustig toevluchtsoord verstopt op het Vrijthof. Sanctum Spa heeft een zwembad, sauna, hamam en een cabine voor meditatie, biecht of gebed. Het is een plek om je eigen reis naar spiritueel welzijn te oefenen.

Geniet van een therapeutische ervaring in de nieuwe behandelkamer. Ontdek onze aromatherapie-massages en huidverjongende gezichtsbehandelingen.

De spa is beperkt tot 6 gasten per keer om u een rustige en exclusieve ervaring te bieden. Badkleding is optioneel bij Sanctum.

BEHANDELINGEN


Combineer je bezoek aan Sanctum met een massage of gezichtsbehandeling.

Onze verschillende behandelingen hebben krachtige therapeutische voordelen. We gebruiken toonaangevende internationale productlijnen, waaronder Comfort Zone uit Italië en Aromatherapy Associates uit Frankrijk.

Onze beoefenaars volgen de beste trainingen en opleidingen en kunnen elk ritueel aanpassen aan uw specifieke wensen.

Elke behandeling begint met een consult om emotionele en fysieke toestanden te beoordelen. Hierdoor kan de specialist meer te weten komen over onze gasten en de meest geschikte producten en essentiële oliën gebruiken.


BEHANDELINGEN ONTDEKKEN

PRIVÉ SPA MAASTRICHT


Geniet in alle rust van onze faciliteiten.

Wilt u achterover leunen, ontspannen en genieten van de faciliteiten van Sanctum Spa in volledige privacy?

Als u een retraite plant met uw partner of een ontspannend uitje met uw vrienden of familie, kunt u ons privé-spa-arrangement boeken. Met deze boeking krijgt u 2 uur volledige privé toegang tot onze spa. Dit arrangement is beschikbaar voor maximaal 6 personen per sessie.


BOEK PRIVÉ SPA